0
Fudbal

Fudbal Super League Season 2018-2019-FK Partizan promocija novog trenera Savo Milosevic and president Milorad Vucelic (R) Beograd, 28.03.2019. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

GOTOVO: Savo Milošević je novi selektor!

Objavljeno: 27.09.23 u 17:30

Novi izazovi za prekaljenog asa.

Nekadašnji trener Partizana, Savo Milošević preuzeće selektorsku poziciju nacionalnog tima Bosne i Hercegovine, kako prenosi  Sport Klub, a biće predstavljen u petak. Fudbalski savez ove reprezentacije u petak ima zakazanu sednicu izvršnog odbora, nakon čega će se sve ozvaničiti na konferenciji za štampu.

Milošević će odmah tada objaviti i spisak igrača na koje će računati na mečevima protiv Lihtenštajna 13. i Portugala 16. oktobra. Ovo je treći selektor ovog nacionalnog tima u ovom kvalifikacijonom ciklusu. Pre njega na klupi BiH sedeli su Faruk Hadžibegović koji je nakon svega četiri susreta dobio ostavku, dok je srpljenje za Meha Kodra bilo još manje, pa je mu je uručen otkaz posle dva meča.

Ovo je Savi prvi put da će se oprobati u selektorskim vodama, pošto je do sada samo vodio klubove. On je u dosadašnjoj trenerskoj karijeri vodio Partizan Olimpiju iz Ljubljane. 

6
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter