3
Domaći fudbal

Dejan Filipovic FSS Fudbalski Savez Srbije, Sudijska komisija, sudjenje, sudija 1.8.2023.Beograd, Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

FSS SMENJUJE FILIPOVIĆA SA ČELA SUDIJSKE KOMISIJE: Već je poznat i naslednik!

Objavljeno: 27.09.23 u 09:51

Promene u Sudijskom komisiji.

Prema saznanjima Sportkluba, Sudijska komisija FSS će dobiti novog predsednika već u četvrtak.

Navodno će aktuelni predsednik Dejan Filipović, biti smenjen odlukom Odbora za hitna pitanja, dok bi posao trebao da preuzme Dejan Santrač. Sednica petočlanog veća zakazana je za sutra, a ova promena, dolazi nakon ogromnih pritisaka iz Crvene zvezde.

– Iz kancelarije šampiona Srbije, poslednjih dana, odapet je niz strelica ka Dejanu Filipoviću, presudnih za definitivno ozvaničenje promene na vrhu – navodi Sportklub.

Ova odluka Filipoviću je saopštena na sastanku u utorak. Odluku o smeni Filipovića, trebao bi da donese Odbor za hitna pitanja, u kome su pored predsednika FSS Dragana Džajić, tu još i Branislav Nedimović, Janoš Žemberi, Sandra Sremčević i Branko Zečević.

sudija referee Dejan Santrac Cukaricki – Crvena Zvezda fudbal Super liga Srbije 26.11.1017. Novembar 26. 2017. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

I pored smene, još uvek aktuelni predsednik FIlipović, tokom nedelje je dobio zadatak da formira i međunarodnu lisu sudija za predstojeću sezonu. Konačna odluka FSS po ovom pitanju, trebalo bi da se pošalje do petka u Nion.

Što se tiče Dejana Santrača, koji će preuzeti Filipovićevu funkciju, on je trenutno aktuelni zamenik gradonačelnika Vršca.

Po okončanju sudijske karijere radio je u nekoliko klubova, poput Železničara iz Pančeva, Vršca, Smedereva, a na početku Filipovićevog mandata 2021. bio mu je jedan od najbližih saradnika.

9
10

3 Komentara

  1. Hotsport opet izmedju redova protiv Zvezde, zato i sve manje posjecuje sajt.
    Nego jel ova vest proverena?
    Pitam zato sto je Filipovic rekao prije 2 dana da nigdje ne mrda sa ove funkcije i da ima razradjen plan za naredne 3 god, i da ce on sprovesti taj plan?
    Procitajte njegove izjave prije 2 dana, Covek fino rekao necete me izbaciti iz fotelje ni da propadne fudbal

    0
    1
    Odgovori
  2. Ova promena dolazi nakon ogromnih pritisaka iz Crvene zvezde..E moji novinari sa HotSport portala-koja ste vi go…
    U prvom kolu nakon 3:3 u Bačkoj Topoli Partizai je prvi krenuo da se burno žali i da traži njegovu smenu.Toliko su navalili da je sportski direktor crno-belih Ivica Kralj zbog verbalnog napada na Filipovića dobio šestomesečnu zabranu obavljanja funkcije.
    Prethodnih dana na suđenje su se žalili i Javor, Mladost iz Lučana, Novi Pazar…
    Očigledno da nešto ne štima u radu sudijske komisije i to je svima jasno kad se već ovoliko klubova žali.Zašto onda sve svaljujete na Zvezdu?

    3
    0
    Odgovori
    • Svaljuje se na Zvezdu jer kad su se drugi klubovi zalili na njega, niko ga nije makao, ali kad je Zvezda zakukala za 5 dana je smenjen. Prosto

      1
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter