0
Košarka

FOTO: Printscreen/Twitter

BOMBA U NBA: Lilard ide kod Janisa, veliki trejd tri ekipe uzdrmao najjaču ligu na svetu!

Objavljeno: 27.09.23 u 21:11

Videćemo kako će svi delovati na parketu

Nakon dugog perioda spekulacija i pregovora, napokon je dogovor postignut među tri tima – Portland Trejl Blejzersi, Finiks Sansi i Milvoki Baksi – u jednom od najvećih trejdova u istoriji NBA lige.

Prema informacijama novinara Adrijana Vojnarovskog, trejd će se odvijati na sledeći način:

Portland Trejl Blejzersi će dobiti Džrua Holideja, Deandrea Ejtona, Tumanija Kamaru, pik prve runde u draftu 2029. godine, kao i nezaštićen „svap“ pikove u draftu za 2028. i 2030. godinu.

Milvoki Baksi će dovesti Dejmijana Lilarda u svoj tim, čime će dodatno ojačati svoju postavu.

Finiks Sansi će dobiti Jusufa Nurkića, Grejsona Alena, Nasera Litla i Keona Džonsona kako bi unapredili svoj tim za nadolazeće sezone.

Očekuje se da će Džru Holidej biti dalje prosleđen jer Portland nije zainteresovan za njegove usluge. Ovaj veliki trejd je potvrda da NBA liga ostaje uzbudljiva i nepredvidiva, a ljubitelji košarke širom sveta sa nestrpljenjem očekuju kako će se ovaj potez odraziti na konkurenciju i dinamiku lige u narednim sezonama.

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter