0
Fudbal

FOTO: Starsport

BIVŠI REPREZENTATIVAC SRBIJE OSTAO BEZ KLUBA: Nakon dve godine slobodan igrač! (FOTO)

Objavljeno: 27.09.23 u 14:00

Da li je vreme da se oproba u Superligi?

Nekadašnji reprezentativac Srbije i sada već bivši fudbaler Vestern junajteda, Aleksandar Prijović zvanično je slobodan igrač pošto je raskinuo ugovor na ovim klubom posle dve godine. Prvi čovek austraijskog giganta, Mal Impiombato istakao je da je  Prijović  dosta doprineo ovom timu i zahvalio mu se na saradnji.

– Želeli bismo da se zahvalimo Aleksandru na vremenu koje je proveo tokom dve sezone sa nama u Vestern junajtedu. Odigrao je značajnu ulogu u uspehu kluba u šampionatu 2021/22 i želimo mu mnogo uspeha u narednim koracima – naveo je Impiombato.

FOTO: Starsport

Prijović je za Vester junajted odigrao 44 susteta i postigao 19 golova, a u svojoj karijeri je promenio dosta klubova. Svoju fudbalsku avanturu započeo je u Parmi, a nosio je još dresove Derbi Kantrija, Siona, Đurgardena, Legije, PAOK-A, Legije Varšave. Za nacionalni tim Srbije nastupao je 13 puta i bio dva puta precizan.

2
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter