0
Domaći fudbal

Rikardo Gomeš i Aleksandar Dragović (FOTO: Starsort)

ZVANIČNO: Pored derbija, odloženo celo kolo Superlige i Prve lige Srbije!

Objavljeno: 26.09.23 u 13:41

Stigla je i potvrda.

Kao što je ranije u toku dana bilo najavljeno, nakon odlaganja utakmice između Partizana i Crvene zvezde, Zajednica fudbalskih klubova Super lige i Prve lige Srbije, donela je odluku da se svi mečevi aktuelnog kola odlože.

U pitanju su dueli koji su trebali da se igraju u periodu od 26. do 28. septembra, a odluka o njihovim novim terminima, biće saopštena naknadno.

Saopštenje Zajednica fudbalskih klubova Super lige i Prve lige Srbije, prenosimo u celosti:

– Zbog odluke Vlade Republike Srbije da proglasi Dan žalosti i događaja na Kosovu i Metohiji, odlažu se sve utakmice 9. kola Mozzart Bet Super lige i Prve lige Srbije koje su trebale da budu odigrane u periodu od 26. do 28. septembra 2023. godine. Termini odigravanja odloženih utakmica biće naknadno određeni.

– Zajednica fudbalskih klubova Super lige i Prve lige Srbije i svi njeni članovi odaju poštu nastradalima i saosećaju sa našim narodom na Kosovu i Metohiji – piše u saopštenju.

1
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter