0
Domaći fudbal

Milos Vazura during the Mozzart Super Liga 2023/2024 match between FK TSC Backa Topola and FK Partizan at stadium TSC Arena on July 29, 2023 in Beograd, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

VAZURA SE OGLASIO NAKON ODLAGANJA DERBIJA: „Ovde tema nije fudbal, druge stvari su sada bitnije!“ (VIDEO)

Objavljeno: 26.09.23 u 13:20

„Izražavam saučešće porodicama stradalih.“

Nakon što je zvanično poznato da će se večiti derbi između Partizana i Crvene zvezde odložiti, oglasili su se i iz tabora crno-belih. Generalni direktor tima iz Humske Miloš Vazura, govorio je o meču koji je trebao da se odigra u sredu, zaključivši da su trenutno neke druge stvari bitnije od fudbala.

Nažalost, vidite i sami da je proglašen sutra Dan žalosti. Mi smo u komunikaciji sa ljudima iz lige i sa ljudima iz Fudbalskog saveza Srbije, gde nam je rečeno da će se odložiti celo kolo koje treba da se igra danas i sutra. Očekujemo zvanični dopis. Nažalost, mi smo se spremali, ali ovde nije tema fudbal, neke druge stvari su sada trenutno bitnije. Utakmica koja je bila planirana za sutra biće odigrana u nekom drugom terminu, čekamo da nam se kaže kada. U svoje ime i ispred FK Partizan izražavam saučešće porodicama stradalih i stvarno nam je žao i svi smo iznenađeni. To je ono što mogu da kažem ispred kluba.

Pored ovog duela, biće odloženo kompletno kolo Superlige Srbije i Prve lige Srbije.

Uz očiglednu promenu termina, samo odlaganje događaja može uticati i na neke druge stvari, a jedna od njih je i delegiranje sudija.

Podsećamo, pravila nalažu da će se u momentu kada se odredi novi termin derbija, obaviti i novo delegiranje, jer usled novih okolnosti, navodno ne važe već donete odluke od ranije.

Samim tim, postoji mogućnost da Srđan Jovanović ne sudi ovaj večiti derbi, a zasigurno ćemo detalje oko svega toga saznati uskoro.

2
5

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter