0
Evroliga

Mario Hezonja during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Real Madrid on March 31, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

TUČA IGRAČA REAL MADRIDA I PARTIZANA BILA JE PREKRETNICA ZA HEZONJU: ‘On će biti najbolji!’ (VIDEO)

Objavljeno: 26.09.23 u 20:22

Sezona se potpuno okrenula tog trenutka.

Hrvatski košarkaš Mario Hezonja, čije ime će zasigurno biti dugo pamćeno, slavi svoj vrhunac dok se kiti titulom prvaka Starog kontinenta sa Real Madridom kao neosporivim vladarom Evrope. No, priča o ovom neverovatnom trijumfu ima svoje korene u dramatičnom preokretu sudbine za Madriđane, koji seže unazad do one večeri na terenu u glavnom gradu Španije, kada su se suočili s Partizanom u četvrtfinalu Evrolige.

Ta noć u Madridu pamti će se po suzama, strastvenom rivalstvu i neizvesnosti, jer je tuča između ovih ekipa sve promenila.. Kazne su padale na obe strane, a Partizan je izvukao ‘deblji kraj’.  Ipak, za Marija Hezonju, sve je krenulo na bolje. Nekadašnji selektor hrvatske reprezentacije Veljko Mršić rekao je za Sportske novosti iz Zagreba:

‘Lane se okrenula sezona i njemu i Realu nakon one tuče u četvrtfinalu Evrolige na utakmici s Partizanom. Jabusele je bio kažnjen, Dek se povredio, dok je Hezonja na poziciji četvorke dobio tridesetak minuta na terenu. 

Manje je ispalo više, jer Real Madrid je tu počeo da igra stvarno dobro. 

Hezonji i dalje nedostaje konstanta, jer i dalje su to vrhunske utakmice, ali i one u kojima ga se ne vidi. Ako uhvati konstantu u ovoj sezoni, on neće više biti među najboljim igračima, on će biti najbolji, jer takav potencijal ima’ – zaključio je proslavljeni stručnjak.

1
3

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter