0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Starsport

„SVI NOVI IGRAČI SU POKAZALI KVALITET“: Duško Ivanović govorio o povredama, očekivanjima i pripremama!

Objavljeno: 26.09.23 u 14:28

„Sigurno sam potpisao dobre igrače.“

Trener KK Crvena zvezda Duško Ivanović, obratio se srpskim medijima nakon povratka ekipe sa Kipra. On je pre svega sumirao pripremni period, rekavši da se tim fizički dobro spremio i da su svi igrači koji su došli pokazali svoj kvalitet.

– Pa dobro, imali smo jednu predsezonu, malo nekompletnom sastavu, jer smo imali igrače koji su bili na Svetskom prvenstvu, ali mislim da smo uspešno uradili te pripreme i najviše zahvaljujući tome što smo imali jedne kratke mini pripreme u Staroj Pazovi, gde smo imali dobre uslove, mogli smo da se fizički dobro spremimo i da postavimo ove naše sisteme. Sve ove prijateljske utakmice što smo imali, mislim da su igrači novi koji su došli pokazali da imaju taj kvalitet što smo mislili da imaju. I samo je pitanje vremena da se uklope. Sad treba nam vremena da bi svi ti igrači, a ima ih dosta, našli svoje mesto – istakao je Ivanović i dodao:

– Znate šta, ja sam u velikom klubu koji se zove Crvena zvezda i tu su ciljevi uvek najveći. Ja bih da idem iz utakmice u utakmicu, pa ćemo da vidimo kako ćemo.

FOTO: STARSPORT

O ciljevima za narednu sezonu, Ivanović govori na karakterističan način.

– Primarni cilj je da dobijemo prvu utakmicu. To je prvo. Onda ćemo da vidimo drugo. Što se tiče igrača, ja mislim da sam potpisao i sigurno sam potpisao dobre igrače, ali skup dobrih igrači ne znače i dobre tim. Mi treba da radimo na tome.

Crvena zvezda je imala mnoštvo promena u sastavu.

– Dobro, mi imamo deset novih igrača, to je sasvim jedan novi tim. U svakom slučaju nama sad najviše treba je vreme, ali ga nemamo. Prema tome, nećemo ga ni tražiti.

Što se tiče situacije sa povredama, Ivanović navodi da sve ide svojim tokom.

– Dobro, sve to ide u svom toku. Mislim, to je sastavni deo i sporta, naročito priprema, te neke male povrede koje remete i igrače i koromete i tim, ali dobro, sve ide u svom toku – zaključio je trener Crvene zvezde.

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter