0
Evroliga

BELGRADE, SERBIA - MARCH 24: Ioannis Papapetrou after the 2022-23 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season Round 30 game between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Olympiacos Piraeus at Stark Arena on March 24, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by: Dimitrije Vasiljević/STARSPORT)

PAPAPETRU JASAN: ‘Moramo da budemo u najboljoj formi!’

Objavljeno: 26.09.23 u 22:51

Pred njima je puno posla.

Ovog leta Panatinaikos je doživeo promene iz korena.. Od trenera, preko celog igračkog kadra, a među pojačanjima koja su pristigla u klub našao se i doskorašnji igrač Partizana – Papapetru:

‘Moramo se pripremiti da budemo u najboljoj formi, te da sezonu otvorimo pobedom. Talenat i kvalitet su tu, ovo je jedan potpuno novi tim.’ – rekao je Papapetru i potom dodao:

‘Osećaj je drugačiji nego ranije, imamo veoma dobar tim ove sezone. Tokom leta je napravljeno dosta dobrih poteza. Svi u timu želimo uspešnu sezonu i radujemo se njenom početku.’ – zaključio je novi-stari igrač PAO-a.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter