2
Domaći fudbal

referee sudija Srdjan Jovanovic (C) Uros Stojkovic and Milan Mihajlovic during the Mozzart Super Liga 2022/2023 match between TSC Backa Topola and Partizan at stadium TSC Arena on May 01, 2023 in Backa Topola, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ODLAGANJE DERBIJA MOŽE DONETI PROMENE: Očekuje nas novo delegiranje, pitanje da li će Srđan Jovanović suditi!?

Objavljeno: 26.09.23 u 12:52

Evo šta bi moglo da se desi.

Partizan i Crvena zvezda u sredu od 19 časova trebali su da igraju večiti derbi, ali će duel drugoplasiranog i trećeplasiranog tima Superlige Srbije biti pomeren do daljnjeg. Povodom tragičnih događaja na Kosovu i Metohiji, pomeren je 171. večiti derbi, jer će u sredu biti Dan žalosti u našoj zemlji.

Pored očigledne promene termina, samo odlaganje događaja može uticati i na neke druge stvari, a jedna od njih je i delegiranje sudija.

Naime, Crvena zvezda se oštro pobunila kada se saznalo da će derbi suditi Srđan Jovanović, čak su zapretili i neizlaskom na teren.

Pravila nalažu da će se u momentu kada se odredi novi termin derbija, obaviti i novo delegiranje, jer usled novih okolnosti, navodno ne važe već donete odluke od ranije, preneo je Telegraf.

Samim tim, postoji mogućnost da Srđan Jovanović ne sudi ovaj večiti derbi, a zasigurno ćemo detalje oko svega toga saznati uskoro.

4
17

2 Komentara

  1. Naravno da neće suditi, ali je još bednije da cave iz Partizana se prave mrtvi, ćute, reč o ponašanju Zvezde i njenih čelnika nismo čuli. Skinuli su gaće kao prave k….. e

    2
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter