0
AdmiralBet ABA Liga
Nemanja Nedović

Nemanja Nedovic Grcka - Srbija, Akropolis kup, prijateljska kosarkaska utakmica, Serbia - Greece friendly basketball game 8.8.2023.Atina, Grcka foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

NEDOVIĆ PROGOVORIO O OTKAZU SRBIJI: Košarkaš Crvene zvezde otkrio kako se oseća nakon što je propustio veliki uspeh!

Objavljeno: 26.09.23 u 16:33

Govorio je na media day-u crveno-belih

Košarkaš Crvene zvezde, Nemanja Nedović, nedavno je potvrdio da se ne kaje zbog odluke da odustane od nastupa za reprezentaciju Srbije na Mundobasketu. Ova odluka izazvalazvala je znatiželju i razmatranje u košarkaškom svetu, a Nedović je sada jasno izneo svoje osećaje po tom pitanju.

Nakon što je igrao za Srbiju na Akropolis kupu u Atini, Nedović je doneo odluku o odustajanju od Mundobasketa. Prvo je obavestio selektora Svetislava Pešića i direktora reprezentacije Dragana Tarlaća o svojoj odluci, a kasnije je objavio da se nije snašao u datoj ulozi kao deo nacionalnog tima.

Sada, Nedović je ponovno naglasio svoje osećaje i stavove u vezi sa tom odlukom, izjavivši da se u međuvremenu nije pokajao.

Nema kajanja, to je bila moja odluka. Jednostavno, ne bih se mnogo vraćao na sve to, ali meni su se desile mnogo lepe stvari u životu – jednostavno mi je fokus bio na tim stvarima. Nema kajanja, proveo sam to vreme na najlepši mogući način – rekao je Nedović.

Uprkos tome, drago mu je što su saigrači osvojili srebrno odličje.

Mnogo mi je drago što su momci napravili rezultat jer znam koliko im je bilo naporno i psihički i fizički. Sve je to na kraju imalo smisla sa tom medaljom – zaključio je Nedović.

5
4

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter