0
ATP

FOTO: Youtube/Screenshot

INDIJSKI KVIZ MILIONER I PITANJE O ĐOKOVIĆU: Čuveni glumac se oduševio, pogledajte šta je takmičar rekao! (VIDEO)

Objavljeno: 26.09.23 u 12:24

Nažalost, tačan odgovor nije bilo ime i prezime našeg tenisera.

Najbolji srpski teniser Novak Đoković, trenutno uživa u zasluženom odmoru pred samu završnicu sezone. Nakon impresivne pobede na US Openu, Novak se dodatno učvrstio na prvom mestu ATP liste sa više od 3.000 bodova prednosti u odnosu na mladog španskog tenisera Karlosa Alkaraza.

Novakova popularnost nije ograničena samo na teniske terene – on je i prava zvezda u Indiji. Zato ne iznenađuje što se sve više pitanja o njemu pojavljuje u poznatim kvizovima širom sveta. Poslednji takav trenutak dogodio se u indijskoj verziji kviza „Želite li da postanete milioner?“

Osmo pitanje za jednog takmičara bilo je o šampionu Vimbldona iz 2023. godine. Među ponuđenim odgovorima, bio je i Novak, ali tačan odgovor je bio Karlos Alkaraz, koji je trijumfovao posle nezaboravne borbe u pet setova.

Bolivudski glumac, Amitabh Bačan, poznat kao strastveni navijač srpskog tenisera, jedva je čekao da se postavi tačan odgovor kako bi podelio svoje komentare o Novakovoj igri. Njegovo oduševljenje i podrška Đokoviću bili su evidentni, a detalje možete pogledati na oko 35. minutu emisije.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter