0
Fudbal

FOTO: FSS

BRAVO DEVOJKE: Pred moćnom Srbijom pala je i Grčka!

Objavljeno: 26.09.23 u 21:52

Sjajna partija ženske reprezentacije.

Naše devojke su rešile meč praktično već posle prvih 45 minuta igre. Sve je funkcionisalo u igri našeg sastava, sigurna zadnja linija, kreativan vezni red i raspoloženi napad. Najveće probleme grčkom sastavu pravili smo po bokovima, preko Miljane Ivanović i Alegre Poljak, sve uz fantastična proigravanja Jelene Čanković i nezaustavljivu Jovanu Damnjanović. Pohvale, naravno, idu na adresu i ostalih igračica, sigurne defanzive Aleksandre Lazarević, Violete Slović, Nevene Damjanović i Anđele Frajtović, neumornih Sare Pavlović i Milice Mijatović.

FOTO: FSS

Srbija je povela u 16. minutu, akcija ČankovićPoljak i realizacija Miljane Ivanović. Nije prošlo mnogo vremena a na delu je bila repriza, naravno ČankovićPoljak, ali sada se za egzekuciju potrudila Jovana Damnjanović. U sam smiraj prvog dela meča, Grkinje su i treći put vadile loptu iz mreže, ponovo je sve krenulo od Čanković, a u ulozi asistenta bila je Damnjanović, strelac – Miljana Ivanović.

Nastavak je doneo mirniju igru, a nismo dugo čekali na četvrti gol. Sjajnu partiju drugim golom krunisala je Jovana Damnjanović. Usledile su i izmene, selektor Dragiša Zečević pružio je šansu Tijani Filipović, Živani Stupar, Vesni Milivojević, Dini Blagojević i Anđeli Krstić. Do kraja nije bilo promene rezultata, Srbija se posle dva kola u Ligi nacija, nalazi na prvom mestu, ispred Poljske koja je danas savladala Ukrajinu (2:1).

3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter