0
AdmiralBet ABA Liga

from left Alpha Kaba, Petar Popovic, Marko Jagodic-Kuridza, Cameron Reynolds and Trae Bell-Haynes during the Aba League Season 2022-2023 match between Partizan and Buducnost at Stark Arena on November 04, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

U GRČKOJ SE FORMIRA TIM OD IGRAČA IZ ABA LIGE: Miško potvrdio još jedan transfer!

Objavljeno: 25.09.23 u 12:20

Skalapaju ozbiljan tim!

Transfer američkog košarkaša Kamerona Rejnoldsa iz Podgorice u ekipu Promiteasa ozvaničen je danas, prema infomacijama njegovog agenta, Miška Ražnatovića.

Tokom protekle sezone, Rejnolds je u dresu Budućnosti varirao između sjajnih i manje sjajnih izdanja, beležeći prosečno 10 poena po meču u ABA ligi i 7.6 u Evrokupu.

Ovaj svestrani krilni igrač ima bogato iskustvo igranja u NBA ligi za timove poput Minesote, Hjustona i San Antonija, a takođe je sticao iskustvo igrajući za razvojne ekipe.

U dresu Promiteasa, Rejnoldsu će se pridružiti značajna pojačanja, uključujući najboljeg strelca ABA lige iz prethodne sezone, Hantera Hejla, koji je nosio dres Borca. Pored toga, tu su i Arturs Kurucs, koji je briljirao na Mundobasketu, kao i nekadašnji košarkaš Borca iz Čačka, Hanter Hejl, koji je bio i najbolji strelac ABA lige u sezoni za nama.. Očekuje se da će ova ekipa pružiti dosta dobru sezonu.

1
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter