0
Fudbal

FOTO: Starsport

STRAŠAN POSAO HAJDUKA: Bivši fudbaler Bajerna blizu ‘Poljuda’! (FOTO)

Objavljeno: 25.09.23 u 20:50

Senzacija u Splitu.

Još uvek aktuelni fudbaler Totenhema, Ivan Perišić bi trebalo da postane novi igrač Hajduka iz Splita prenose hrvatske ‘Sportske novosti’. On bi trebalo da bude uključen u transfer mladog hrvatskog fudbalera, Luke Vuškovića, koji će ‘Poljud’ zameniti kišnim Londonom.

FOTO: Starsport

Predsednici Hajduka Totenhema su mesecima pregovarali oko Vuškovića, za koga je bio zainteresovan i Pari Sen Žermen, ali će on ipak postati fudbaler ‘pevaca’. Prvi čovek Splićana, Lukša Jakobušić je pokušao da završi transfer Perišića u redove viceprvaka  Hrvatske, ali na kraju mu je pošlo od ruke i odradio fantastičan posao, najveći u istoriji ovog kluba.

Još uvek ništa nije zvanično pošto je samo usmeni dogovori postignut i čeka se da se Perišić oporavi od povrede i povrati onu prepoznatljivu formu sa kojom će Hajduk pucati na titulu. Mladi Vušković će ostati na pozajmici u Splitu do januara, nakon čega će se preseliti u Totenhem.

Perišić je prošle sezone za ‘pevce’ odigrao samo dva susreta, dok je sve ukupno sakupio 46 nastupa uz jedan postignut pogodak. Osim za tim iz Londona nosio je dresove Intera, Bajerna, Dortmunda, Voslburga, Sošoa, Klub Briža, a za Hrvatsku nastupao je 129 puta i 33 puta pogađao.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter