11
Domaći fudbal

FOTO. FK Crvena zvezda

ŠOK: Crvena zvezda neće izaći na derbi protiv Partizana? Evo i zašto!

Objavljeno: 25.09.23 u 12:44

U sredu se igra derbi, a ovakav potez bi mogao da napravi mnogo problema.

Srđan Jovanović je imenovan za glavnog sudiju na 171. večitom derbiju između Partizana i Crvene zvezde, odlučila je Sudijska komisija Fudbalskog saveza Srbije.

Njegovi asistenti na terenu biće Uroš Stojković i Milan Mihajlović, dok će Aleksandar Živković imati glavnu ulogu u VAR sobi, a Nemanja Petrović će obavljati funkciju AVAR-a.

referee sudija Srdjan Jovanovic during the Play Off Mozzart Super Liga match between Crvena Zvezda and TSC Backa Topola at stadium Rajko Mitic (Marakana) on April 22, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Pojavila se informacija kako Crvena zvezda neće nastupiti na ovom 171. večitom derbiju ukoliko Srđan Jovanović bude sudio isti, preneo je Telegraf.

Od ranije postoji netrpeljivost ‘crveno-belog’ tabora prema najboljem srpskom arbitru.

15
22

11 Komentara

  1. Oterali ste sve koji vam u sportu nisu odgovarali,najboljeg evropskog fud.sudiju Mazića,Vujoševića(koš.trenera),vršljate po FSS smenjuje te,dovoditi osobe koje vam trebaju.Kokezu ste vi doveli pa onda smenili kad vam nije bio dobar.Zveda je dovela Džajića,Filipovića,Šurbatovića sad im ne valjaju u FSS,dokle više i kako vas više nije sramota?E sad ne valja i fud.sudijaJovanović.Kako perfidno i bezobrazno vrište pritisak na sudiju pred derbi.Izgleda najbolje da sudi dr.Terzić?

    1
    1
    Odgovori
  2. I za to ima rešenje,,, privatizacija i prinudna naplata, potrošili su i za naše bele pčele,,,Uzdržo sam se od teških reči, ali jedva,,,,

    2
    2
    Odgovori
  3. Nemoj bre da serete i ko devojcice da se ponasate,mars na teren i da poginete za dres koji nosite i za koji ste debelo placeni,to je osnovna razlika izmedju nas cigana i siptarije tj placenika ako izgubite izgubili ste ali unapred gace da skidate nema sanse!!!!

    7
    1
    Odgovori
  4. To je bar lako rešiti , službeni rezultat 3:0 za Partizan i rešena stvar. Dosta je bilo njihovih cirkusa. Ako im se ne svidja put pod noge u market na parizer pa kući na sendviče.

    6
    2
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter