0
Rukomet

FOTO: Starsport

NENADIĆ O NOVOM IZAZOVU U KARIJERI: ‘Uzbuđen sam, čeka me neki novi svet!’

Objavljeno: 25.09.23 u 20:25

‘I mene je sve ovo iznenadilo.’

Bivši reprezentativac Srbije, Petar Nenadić završio je svoju evropsku avanturu i rešio da se oproba na Bliskom Istoku. On je potpisao za Al Halidžu, tim iz Saudijske Arabije, a godišnje će inkasirati 600 hiljada evra. Nenadić je za B92 govorio o novom izazovu u karijeri.

-Pravo da vam kažem i mene je sve ovo iznenadilo. s obzirom na to da sam 20 godina proveo u evropskom rukometu Kada se završila sezona sa Parizom i fajnal for, bilo mi je potrebno da se dobro oporavim od svega. Iskreno, prijalo mi je celo leto bez rukometa. I onda se, tako, desilo da uđem u neke pregovore, u neke projekte i deluje mi da će ovo sa rukometom u Saudijskoj Arabiji ići sve kao što ide u fudbalu. Dugo su trajali pregovori, ali na kraju smo se super našli – istakao je.

Dodao je da je uzbuđen jer ga čeka potpuni novi život.

-Ne znam, nekako sam uzbuđen, čeka me neki novi svet, novi život, novi projekat… Mislim da će to kroz koju godinu krenuti u smeru fudbala ako već i nije krenulo, a da ću ja biti pionir toga. Iskreno, uzbuđen sam i videćemo, baš onako zanimljiva priča – naveo je doskorašnji član PSŽ-a.

Rekao je da je u pitanju šampion države koji se takmiči u azijskog Ligi šampiona.

-Što se tiče kluba, u pitanju je šampion Saudijske Arabije koji će igrati Golden Glob i Azijsku Ligu šampiona tako da ima takmičenja i to je to za sada. Tek kada dođem tamo biće više detalja o svemu – poručio je Nenadić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter