0
Fudbal
nejmar

FOTO: Youtube/Screenshot

NEJMAR DEMANTOVAO MEDIJE: Evo šta je rekao na navodni sukob sa Žoržom Žesusom!

Objavljeno: 25.09.23 u 21:11

Imao je šta da poruči

Svetski poznati fudbaler, Nejmar, nedavno je izazvao veliku pažnju medija zbog navoda o konfliktu sa trenerom Al Hilala, Žoržom Žesusom. Prestižni španski medij „Mundo deportivo“ je izvestio da je sukob između Nejmara i trenera dosegnuo tačku gotovo fizičkog obračuna, a da je Nejmar navodno zahtevao smenu portugalskog stručnjaka.

Ovaj senzacionalni izveštaj brzo je privukao pažnju širom sveta, a mnogi svetski mediji su izveštavali o navodnom konfliktu između jednog od najpoznatijih fudbalskih igrača i njegovog trenera.

Međutim, Nejmar je brzo reagovao na ove navode i odlučno ih demantovao putem svog Instagram profila. U kratkoj poruci koju je podelio sa svojim milionima pratilaca, Nejmar je bio jasan i precizan.

Laž. Morate da prestanete da verujete ovakvim medijima. Sa milionima pratilaca ne možete da objavljujete ovakve lažne vesti. Sa svim poštovanjem na svetu, molim vas da prestanete. Ovo je veliko nepoštovanje”, poručio je Nejmar.

Ovaj izričiti demanti od strane samog igrača stavlja tačku na kontroverznu priču o navodnom sukobu i konfliktu sa trenerom. Očigledno je da je Nejmar želeo da jasno istakne svoje nezadovoljstvo lažnim vestima i pozvao javnost da se uzdrži od širenja netačnih informacija.

Ovaj incident nas podseća na moć društvenih medija u oblikovanju narativa i brzog širenja vesti, ali takođe naglašava i važnost proveravanja informacija pre nego što se donesu zaključci o bilo kojoj situaciji.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter