0
Fudbal

FOTO: Twitter/ AC Milan

LEAO O PONUDAMA IZ SAUDIJSKE ARABIJE: ‘Za mene je Liga šampiona vrednija, želim da uradim velike stvari u Milanu!’

Objavljeno: 25.09.23 u 19:40

Portugalca ne zanima novac.

Fudbaler Milana, Rafael Leao je govorio o bogatim ponudama iz Saudijske Arabije koje su sve više aktuelne i poručio da ga ne zanimaju. Najbolji igrač ‘rosonera’ je jedan od retkih koji su odbili ogromnu svotu novca sa ‘Bliskog Istoka’ pošto sve veći broj fudbalera se odlučuje na taj korak.

-Ponuda iz Saudijske Arabije? Za mene, Liga šampiona vredi više nego plata od 10 miliona evra. I dalje nisam ostvario svoje ciljeve da bi pristao da odem u tu ligu. Fokusiran sam i želim da uradim velike stvari u Milanu. Zato sam i potpisao novi ugovor pre nekoliko meseci – istakao je Leao.

Podsetimo, ovaj trend je započeo njegov sunarodnik Kristijano Ronaldo koji je svojim prelaskom u Al Nasr definitivno podigao popularnost fudbala u Saudijskog Arabiji. Nakon njega tim putem pošli su i Nejmar, Aleksandar Mitrović, Sergej Milinković-Savić, Kulibali, Sadio Mane i mnogi drugi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter