0
Evropske lige

FOTO: Twitter/OfficialUSLecce

KRSTOVIĆ O PERIODU U BEOGRADU: ‘Zvezda mi je mnogo dala!’ (VIDEO)

Objavljeno: 25.09.23 u 13:59

Blista za sada u Italiji.

Nikola Krstović je ostavio dubok trag dok je nosio dres ekipe Dunajske Strede, nakon što je napustio Crvenu zvezdu i Beograd. Sa čak 37 postignutih golova na 66 odigranih utakmica, uspeo je da se izbori za transfe u Seriju A, koja pripada ligama ‘petice’.

Sada je ponosni član Lećea, nakon što je realizovan transfer vredan 4.000.000 evra. Govoreći o svom vremenu provedenom u Crvenoj zvezdi, Nikola Krstović je izjavio:

‘Zvezda je meni dala mnogo, to svi znaju. Možda ovako na papiru to ne izgleda tako. Što se mog ličnog napretka u međuvremenu tiče, tu su najveću prevagu uradili moji privatni treneri Milan Veselinović i Milan Grubešić sa kojima sam svakodnevno radio posle treninga da bih napredovao iako nisam imao utakmice. To je bilo veoma teško, ali ja sam radio, verovao sam u njih. U Zvezdi kada nisam igrao morao sam da treniram sve više i više kako bih nadoknadio to. Hvala Bogu, na dobrom sam putu i sve ide kako treba, samo i zdravlje da posluži.’ – rekao je Krstović.

8
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter