1
Domaći fudbal

Fudbal Kup Srbije Final-Finale Season 2019-2020 Vojvodina v Partizan Grobari navijaci zastave flags fans supporters flairs baklje Misa Tumbas Koreografija Nis, 24.06.2020. foto: Starsportphoto ©

GROBARI SE OGLASILI: ‘Derbi u sredu, ali bez nas!’

Objavljeno: 25.09.23 u 14:52

Nema sumnje da će faliti svojim igračima.

U sredu se na stadionu u Humskoj ulici igra ‘večiti derbi’, a sve do danas nije bilo poznato da li će Grobari prekinuti svoj protest i ipak doći da podrže svoje miljenike. Danas su ipak odlučili da izdaju saopštenje koje prenosimo u celini:

– Derbi u sredu. Ali bez nas!

– Nije laka odluka uskratiti igrače za podršku u jednoj od najvažnijih utakmica sezone ali se naša borba mora nastaviti. Ljudi koji vode klub ne zaslužuju ni mrvu kompromisa!

– Situacija je vrlo jednostavna, potrebno je da Miloš Vazura podnese ostavku i mi se iste sekunde vraćamo na JNA. Dokle god je situacija u klubu ovakva kakva je, dokle god je prvi čovek kluba i njegov profit važniji od svih nas dotle će trajati ova mučna situacija za naše igrače. Svako ko misli da taj dan mora biti uz klub neka to i uradi ali sa istoka i zapada.

– Jug mora biti prazan i molimo da se ta odluka ispoštuje! Partizane srećno – navodi se u saopštenju navijača sa Južne tribine.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

2
1

1 Komentara

  1. Vi ni niste navijači FK Partizan jer pravi navijači FK Partizan neće ostaviti svoju kuću ovima iz rupe.
    Ali pošto ste vi (koji sebe zovete vodje navijača) uglavnom bivši navijači Rada i Zvezde kao takvi nam ni ne trebate !!!

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter