0
Tenis

FOTO: Twitter/@LaverCup

EVROPA JE PRESLABA BEZ DVOJICE NAJBOLJIH: Federer zove Noleta i Karlitosa da se vrate u tim, Ostatak sveta razbio Evropljane!

Objavljeno: 25.09.23 u 09:02

Baš je pukla bruka na Lejver kupu.

Pravi debakl videli smo na ovogodišnjen Lejver kupu u Kanadi, jer je tim Ostatka sveta je slavio sa čak 13:2. Jedinu pobedu Evropljanima je doneo Kasper Rud protiv Tomija Pola.

Povodom toga, jedan od vlasnika takmičenja, Rodžer Federer, zatražio je povratak Đokovića i debi Alkaraza za tim Evrope, jer ovako očigledno ne ide za Stari kontinent.

Voleo bih ponovo da vidim Novaka u timu – zove Federer svog velikog rivala da se vrati već dogodine u Berlinu. – Voleo bih i da Alkaras igra, obojicu bih jako voleo u našem timu – ističe Rodžer.

Prošle godine je upravo Federer odigrao svoj poslednji meč u karijeri na ovom takmičenju, a tada je Evropa takođe poražena, ipak takmičenje je tada imalo drastično revijalniji duh nego ove godine, kada je bila baš demonstracija sile Ostatka sveta.

3
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter