1
Fudbal

Aleksandar Mitrovic (R) and Marko Vesovic during the UEFA EURO 2024 Qualifiers Group G match between Montenegro and Serbia at City Stadium on March 27, 2023 in Podgorica, Montenegro. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

CRNA GORA SE SPREMA ZA SRBIJU: Sokolovi zakazali generalnu probu pred duel sa Orlovima!

Objavljeno: 25.09.23 u 23:50

Ovaj meč može mnogo toga da donese, ali i odnese

Fudbalska reprezentacija Crne Gore priprema se za ključni kvalifikacioni meč sa Srbijom u okviru trke za Evropsko prvenstvo 2024. godine. U cilju finalizacije svoje igre i taktike, crnogorski nacionalni tim odigraće prijateljski meč sa selekcijom Libana 12. oktobra na stadionu u Podgorici.

Ovaj prijateljski duel sa Libanom poslužiće crnogorskoj selekciji kao poslednja priprema pred susret sa Srbijom, zakazanim za 17. oktobar na stadionu „Rajko Mitić“ u Beogradu. Kvalifikacioni meč sa Srbijom ima ogroman značaj za obe ekipe i uticaće na njihovu sudbinu u trci za učešće na Evropskom prvenstvu.

Selekciju Libana predvodi srpski stručnjak Aleksandar Ilić, što dodatno dodaje interesovanje za ovaj meč. Ovo će biti prilika za Crnu Goru da testira svoje snage i igru protiv tima izvan svoje grupe.

Pre ovog susreta, Srbija će odigrati meč protiv Mađarske 14. oktobra u Budimpešti. Oba tima trenutno imaju po 10 bodova na tabeli grupe G kvalifikacija za EP 2024. godine.

Crna Gora se trenutno nalazi na trećem mestu u grupi sa osam bodova, dok Bugarska i Litvanija zauzimaju četvrto i peto mesto sa po dva boda. Očekuje se da će prijateljski meč sa Libanom omogućiti crnogorskoj selekciji da se što bolje pripremi za ključni susret sa Srbijom i nastavi borbu za svoje mesto na Evropskom prvenstvu.

0
1

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter