0
Evropske lige

FOTO: Starsport

ANĆELOTI JE BIVŠI? Real već ima spremnu zamenu za slavnog trenera!

Objavljeno: 25.09.23 u 22:50

On bi mogao da bude budući vođa

Nakon izvanrednih uspeha koje je postigao sa Real Madridom tokom svoja dva mandata na klupi, uključujući dve osvojene Lige šampiona i brojne domaće titule, Karlo Anćeloti se suočava sa sve većim nezadovoljstvom unutar kluba. Izgleda da je došao trenutak da se razmisli o promeni na trenerskoj poziciji, a kao potencijalna zamena za iskusnog Italijana spominje se Ćabi Alonso, bivši igrač Real Madrida.

Ćabi Alonso je dobro poznato ime u Real Madridu, gde je proveo značajan deo svoje igračke karijere i stekao brojne uspehe sa klubom. Nakon prelaska u trenerske vode 2018. godine, Alonso je stekao iskustvo radeći sa mlađim kategorijama Real Madrida. Dalje, uspešno je vodio nemački klub Bajer Leverkuzen od 2022. godine.

Sada se spekuliše da bi Ćabi Alonso mogao da se vrati u Real Madrid kao glavni trener nakon završetka saradnje sa Anćelotijem, koja je najavljena za sledeće leto. Ova mogućnost izazvala je interesovanje među navijačima Reala i fudbalskim stručnjacima.

Promena na trenerskoj poziciji je uvek važan korak za klub, a odluka o eventualnoj promeni trenera biće pažljivo razmotrena u narednim mesecima. Ćabi Alonso je već ostavio svoj pečat u Real Madridu kao igrač, a pitanje je da li će se uskoro vratiti na klupu kao trener kako bi doprineo daljim uspesima ovog renomiranog kluba.

3
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter