0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@TorinoFC_1906

VELIKI KIKS ROME: Torino došao do zlatnog boda asistencijom Ivana Ilića! (VIDEO)

Objavljeno: 24.09.23 u 23:50

Napeta utakmica je završena bez pobednika

Fudbaleri Torina i Rome odigrali su neizvesnu utakmicu u petom kolu Serije A, završivši meč sa podelom bodova rezultatom 1:1. Ova utakmica na severu Italije donela je uzbuđenje i nekoliko ključnih trenutaka u kojima je srpski reprezentativac Ivan Ilić imao značajnu ulogu.

U 68. minutu, Romelu Lukaku je postigao prvi gol na meču, koristeći sjajno dodavanje od strane Kristensena i doveo Romu u vođstvo od 1:0. Delovalo je da će Roma ostvariti pobedu, ali je Torino imao drugačije planove.

Pet minuta pre kraja, Ivan Ilić je asistirao Duvanu Zapati, a ovaj izjednačio rezultat na 1:1 svojim golom. Ovaj pogodak nije samo donio Torinu bod, već i nagovestio seriju od tri uzastopna meča bez poraza za ovu ekipu.

Na kraju meča, Torino se nalazi na sedmom mestu sa osam bodova iz pet kola, dok Roma nije imala dobar start i trenutno se nalazi u donjem delu tabele. Pitanje je šta će biti potrebno da se Roma vrati u borbu za evropske pozicije u narednim rundama Serije A.

Standings provided by Sofascore
2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter