0
Fudbal

from left (TOP) Strahinja Pavlovic Aleksandar Mitrovic Milos Veljkovic Nikola Milenkovic Sergej Milnkovic-Savic goalkeeper Vanja Milinkovic-Savic (DOWN) Nemanja Gudelj Dusan Tadic Andrija Zivkovic Filip Mladenovic Sasa Lukic the Fifa World Cup 2022, Group stage G, football match between Brazil and Serbia, 24. Novembar 2022 foto: STARSPORT

RIM NE MOŽE BEZ SRPSKIH FUDBALERA: Lacio se jednom prevario, a ovaj put moraju da plate četiri puta više!

Objavljeno: 24.09.23 u 16:08

Na meti Bjankoćelesta srpski defanzivac.

Mogao je da ide direktno u Lacio iz Partizana pre nekoliko godina, za svega 5.000.000 evra, ali Strahinja Pavlović sada vredi četiri puta više, a tim iz Večnog grada je spreman da to plati.

Naime, zbog određenih problema na lekarskom pregledu, popularni Kalaba nije potpisao za Bjankoćeleste pre nekoliko sezona, a čak se povodom ovoga oglasio i lekar koji je našao probleme pred potpis ugovora pre tri godine.

U tom momentu Pavlović nije bio fizički dobro spreman, imao je neke anomalije koje su mi izazivale ozbiljne sumnje i zato nisam mogao da mu dam dozvolu da igra. On je sjajan fudbaler, ali u tom periodu je bila takva situacija, da je mogao da ima ozbiljne probleme sa zdravljem. Možda je sada rešio sve te probleme“, ispričao je doktor Pulčini.

Naime,  cena koju bi Lacio morao da plati Red Bulu bila bi oko 20.000.000, što je i očekivana cifra kada smo videli način i brzinu razvijanja nekadašnjeg igrača Savacijuma i beogradskog Partizana.

3
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter