0
Odbojka

Mina Popovic Maja Ognjenovic Katarina Lazovic Bojana Milenkovic Tijana Boskovic CEV EuroVolley 2021 final women's volleyball match between Serbia and Italy, in Belgrade, Serbia on Sept. 4, 2021. 4.9.2021. (Photo by Pedja Milosavljevic/STARSPORT)

PORAZ KOJI NIŠTA NE ZNAČI: Kina bolja od Srbije!

Objavljeno: 24.09.23 u 15:50

Pariz je tu.

U poslednjem kolu kvlalifikacija za Olimpijske igre koje će se održati 2024. godine u prestonici Francuske, odmerile su snage odbojkašice Kine Srbije. Izabranice Đovanija Gvidetija su doživele i drugi poraz na ovom turnira rezultatom 3:1, ali on ipak ništa nije značio pošto su naše odbojkašice obezbedile vizu za ‘grad svetlosti’.

U prva dva seta videli smo zanimljivu igru oba tima koja nisu uspela da se istaknu nekom igrom. Uglavnom se igrao poen za poen i bilo je neizvesno do samog kraja. Naš nacionalni tim je poveo ipak na kraju poveo u prvom setu sa 25:23, da bi Kina u drugom došla do egala.

Treći set je protekao u početku neizvesno, da bi Kineskinje dominirale u nastavku i ubedljivo povele sa 2:1 (25:14). U poslednjem setu Srbija je bila dominatna i imala sve u svojim rukama i vodile tokom čitavog perioda. Međutim, Kina nije posustala i na kraju došla do trijumfa pošto je u poslednjem setu bilo 25:22.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter