2
Košarka

Kevin Punter i Zeljko Obradovic Partizan - Fuenlabrada friendly, prijateljska 13.9.2023. foto: Dusan Milenkovic / STARSPORT

„PARTIZAN JE ZA MENE BIO NAJBOLJI TIM“: Janakopulos imao samo pohvale za crno-bele, iako nisu otišli na F4!

Objavljeno: 24.09.23 u 09:38

„Bez obzira na to šta se dešavalo protiv Reala.“

Trenutno je u toku pripremni košarkaški turnir „Pavlos Janakopulos“ u Atini, na kome pored beogradskog Partizana, učestvuju još Panatinaikos, Anadolu Efes i Bajern iz Minhena. Crno-beli su u prvom meču poraženi od Anadolu Efesa, pa će za treće mesto igrati protiv ekipe Bajerna, koja je izgubila od domaćina turnira.

– Partizan je za mene bio najbolji tim prošle godine, bez obzira na to šta se dešavalo u utakmicama protiv Real Madrida i nije stigao na fajnal-for – istakao je Dimitris Janakopulos – predsednik Pantinaikosa, a potom je govorio i o ostalim ekipama:

– Anadolu Efes je osvojio dva trofeja Evrolige u poslednje tri godine i Bajern je veoma dobar tim.

Janakopulos je otkrio i da je ove godine učinio ozbiljnu investiciju i da mu je cilj da ekipa igra lepu košarku, kao i da navijači dolaze sa svojim porodicama.

– Ja i moja porodica smo uvek blizu Panatinaikosa – nekim godinama više, drugima manje – istakao je predsednik grčkog tima i dodao:

– Želimo da igramo lepu košarku, da ljudi dođu ovde sa svojim porodicama, i stvorimo iščekivanje da broje sate do povratka u arenu. Što se tiče sportskog dela, naravno da bismo želeli na fajnal-for. Ako dođemo do te tačke, pokušaćemo da donesemo veliki pehar.

4
1

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter