0
Fudbal
Nejmar

FOTO: Twitter/@Alhilal_EN

NEJMAR PRAVI HAOS U ARABIJI: Brazilac ušao u sukob sa trenerom!

Objavljeno: 24.09.23 u 22:33

Burno je bilo u timu za koji nastupaju Sergej i Mitrović

Uprkos dobrim rezultatima Al Hilala u Saudijskoj Arabiji, došlo je do ozbiljnih raskola unutar tima, posebno između trenera Žorža Žezusa i najveće zvezde Brazilca Nejmara. Španski list „Mundo deportivo” prenosi da je između njih dvojice došlo do ozbiljnog sukoba koji je umalo rezultirao fizičkim obračunom.

Do sukoba je došlo pred očima igrača, među kojima su bili Aleksandar Mitrović i Sergej Milinković-Savić, na treningu. Sukobu je prethodila Žesusova javna kritika Nejmarove igre tokom konferencije za novinare.

Portugalski selektor uputio je niz pritužbi na Nejmara, što je izazvalo burnu reakciju brazilske superzvezde nakon remija Al Hilala protiv uzbekistanskog Navbahora u Azijskoj Ligi šampiona.

S obzirom na situaciju u klubovima sa velikim finansijskim ulaganjima, naginje se na stranu najplaćenijeg igrača, što bi moglo dovesti do smene trenera Žezusa.

Nejmar je umalo došao do fizičkog obračuna sa Hesusom posle remija u Azijskoj Ligi šampiona. Odmah potom je od čelnika kluba zatražio smenu. Brazilac nije slavio na tom meču, promašio je i rizikovao crveni karton, što je dovelo do tuča u svlačionici. Trener Hesus mu je oštro zamerio, a prema pisanju medija, umalo nije došlo do fizičkog obračuna. Čelnici Al Hilala su se sastali sa trenerom i upozorili ga da bi uskoro mogao da dobije otkaz ako ne popravi situacija u klubu“, piše „Mundo Deportivo“.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter