0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@sscnapoli

NAPOLIJU SAMO BOD PROTIV BOLONJE: Osimen se žestoko obrukao sa bele tačke! (VIDEO)

Objavljeno: 24.09.23 u 20:55

Loša utakmica bivšeg šampiona

Fudbaleri Napolija nisu uspeli da pronađu put do mreže u gostovanju Bolonji u okviru 5. kola Serije A, ostavivši utakmicu bez golova i tako propustili priliku da se približe vodećim timovima na tabeli.

Utakmica je protekla bez značajnijih gol-šansi za obe ekipe, a najveću priliku za Napoli imao je Viktor Osimen u 72. minutu kada je promašio jedanaesterac – njegov udarac završio je pored gola. Ovaj propušteni penal je dodatno pogoršao situaciju za Napolitance, koji su već bili pod pritiskom zbog neubedljive igre u aktuelnoj sezoni.

Trener Napolija, Rudi Garsija, izazvao je nervozu među navijačima kada je odlučio izvući Kvarackheliju i uvesti Elmasa u igru, nadajući se poboljšanju ofanzivne igre. Međutim, rezultat se nije menjao do kraja susreta.

Ovaj remi označava početak sezone koji nije očekivao Napoli i njegovi navijači. Tim koji je prošle godine dominirao Serijom A pod vođstvom Lućana Spaletija sada se suočava s izazovima pod rukovodstvom Garsije. Napoli ima dve pobede, dva remija i jedan poraz u pet odigranih utakmica, te zaostaje sedam bodova za trenutnim liderom Interom.

Napoli će morati da se trgne i pronađe formu kako bi se vratio na staze uspeha koje su obeležile njihovu prethodnu sezonu. Navijači nestrpljivo očekuju bolje rezultate u narednim mečevima kako bi klub povratio svoj renome u italijanskoj fudbalskoj sceni.

Standings provided by Sofascore
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter