0
Fudbal

FOTO: Twitter/Manchester City

GVARDIOLA LJUT NA RODRIJA: ‘Nadam se da je izvukao pouku! (VIDEO)

Objavljeno: 24.09.23 u 11:20

 ‘Mora da kontroliše sebe i svoje emocije.’

Fudbaleri Mančester sitija su juče ostvarili trijumf 2:0 nad Notingem Forestom u okviru šestog kola engleske Premijer lige i nastavili pobednički niz sa maksimalnim učinkom. Međutim, ono što je obeležilo susret je situacija iz 46. minuta kada je jedan od najboljih veznih igrača, Rodri dobio crveni karton zbog ishitrene reakcije.

Naime, španski reprezentativac je uhvatio Gibs-Vajta za vrat nakon jednog duela i zbog toga je zaradio isključenje. Taj potez se nije svideo treneru ‘građana, Pepu Gvardioli koji je ljut na svog sunardonika.

– Nadam se da će Rodri izvući pouke. Mora da kontroliše sebe i svoje emocije. Jednostavno, nema izbora kada si na terenu. Ja mogu da dobijem žuti karton, jer ne igram na terenu, ali Rodri ne sme da prima takve kartone, on mora da bude uz tim. Najbolji je na svetu na svojoj poziciji, ali danas to nije bio – istakao je Gvardiola.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter