0
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

ĆURČIĆ NEZADOVOLJAN SUĐENJEM PROTIV VOJVODINE: ‘Mislim da smo oštećeni u prvom poluvremenu!’

Objavljeno: 24.09.23 u 10:30

 ‘VAR nije reagovao na ruku za 2:0 u 44. minutu.’

Trener Javora, Radovan Ćurčić je nakon poraza od Vojvodine izrazio veliko nezadovoljstvo na suđenje glavnog arbitra Marka Ivkovića. On je istakao da su oštećeni u prvom poluvremenu i da je utakmica bez potrebe produžena čak osam minuta.

– Mislim da smo oštećeni u prvom poluvremenu. To mi poštene sudije kažu, da VAR nije reagovao na ruku za 2:0 u 44. minutu. To je ono što mi je predsednik kluba rekao da moram kažem javno i ja ću to reći. Smatram da je meč bez potrebe produžen za osam minuta, jer ni u jednom trenutku naš lekar nije ulazio na teren, niti smo odugovlačili. Javor je igrao fudbal i zbog toga mi je krivo – poručio je nekadašnji selektor reprezentacije Srbije.

Dodao je da su kod drugog gola ‘stare dame’ bila dva faula nad njegovim igračima.

– Naravno, pravili smo izmene kao i na svakoj utakmici. Kod njihovog drugog gola bila su dva faula nad našim igračima pre penala. To sam morao da kažem, iako ne želim da umanjim pobedu Vojvodine, koja je zaslužena. Ali mi smo već od VAR-a treći put oštećeni ove sezone i to više ne može da se trpi. Mi smo mali klub i svaki bod nam je važan u borbi za opstanak – naveo je on.

Na kraju je čestitao protivniku na pobedi.

– Čestitam Vojvodini na pobedi, ali i mojim igračima, pružili su sjajan otpor i mislim da smo zaslužili više od poraza. Morali smo da rešimo meč u prvom poluvremenu, nismo to uspeli. Drugo poluvreme donelo je očekivani pritisak Vojvodine, protivnik nas je svojim kvalitetom spustio malo niže nego što su to radili u prvom poluvremenu. Njihov trud je nagrađen, ja im čestitam i želim puno sreće u nastavku sezone – zaključio je Ćurčić.

Podsetimo, fudbaleri Vojvodine su trijumfovali nad Javorom rezultatom 2:1 u triler završnici. Ivanjčani su vodili tokom čitavog susreta 1:0, da bi Vukić u 94. minutu izjednačio, a Kajević sa bele tačke doneo pobedu svom timu u 99. minutu. Podsetimo, nakon Zvezde, Partizana Radničkog Niša, sada su i iz Ivanjice uputili protest zbog suđenja ove sezone.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter