0
Domaći fudbal

FOTO: YouTube/Screenshot

ASMIR KAJEVIĆ ZA HS: ‘Uspeli smo da pokažemo kvalitet kada je to bilo najpotrebnije!’ (VIDEO)

Objavljeno: 24.09.23 u 17:35

‘Timski uspeh je uvek iznad individualnog, ali ipak gol mi mnogo znači.’

Prekaljeni crnogorski vezista govorio je za HotSport nakon pogotka vrednog tri boda u novom trijumfu Vojvodine. Katastrofalni uslovi za igru na novosadskom ‘Karađorđu‘ nisu pokvarili fudbalski spektakl održan u subotu. ‘Stara dama’ je režirala veliki preokret i sa dva pogotka u sudijskoj nadoknadi savladala Javor iz Ivanjice.

Vodili su gosti sve do 94. minuta, kada je Milosavljević glavom poravnao na 1:1. Nisu se domaći zadovoljili bodom pa se ofanziva nastavila do samog kraja. U momentima panike i želje da sačuvaju remi skrivili su gosti kazneni udarac, a odgovornost je preuzeo jedan od najiskusnijih pojedinaca u ligi, Asmir Kajević.

Nekadašnji as Čukaričkog, Ciriha i Rijeke, koji se vratio u srpski fudbal nakon odlične sezone u kineskoj eliti, uspeo je da prebrodi probleme sa nizom povreda i ponovo postane heroj tima. Namestio je Kajević loptu na belu tačku, rutinski zatresao protivničku mrežu, te prvim golomu ‘crveno-belom’ dresu izazove veliko slavlje navijača Vojvodine.

-Ne mogu da sakrijem oduševljenje. Jako težak period je iza mene, ali što je najvažnije uspeo sam da se vratim na teren i pomognem ekipi – započeo je.

Dodao je da su znali da ih čeka težak zadatak protiv ekipe iz Ivanjice

-Znali smo da nas čeka težak zadatak protiv Javora, sa kojim ove godine niko lako nije izašao na kraj. Loši vremenski uslovi dodatno su nam otežali zadatak, ali uspeli smo da pokažemo kvalitet kada je to bilo najpotrebnije. To je karakteristika velikih klubova – poručio je on.

Naveo je da je timski uspeh najvažniji.

Timski uspeh je uvek iznad individualnog, ali ipak gol mi mnogo znači. Prvenstveno jer je reč o prvencu. Povrede su me omele da od starta sezone budem na raspolaganjustručnom štabu. Sada sam tu i nadam se da se neću zaustaviti na ovome – istakao je Kajević za HotSport.

Povremeni reprezentativac Crne Gore bez ikakve sumnje biće veliko pojačanje za ‘Staru damu’ u nastavku sezone, imajući u vidu partije koje je pružao tokom dugogidšnjeg mandata u Čukaričkom. Novosađani već u četvrtak stižu u Beograd gde će gostovati Voždovcu.

3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter