0
Domaći fudbal

FOTO: Twitter/FK Vojvodina

VOJVODINA POSLE DRAME STIGLA DO TRIJUMFA: Novi Pazar poražen u Lučanima!

Objavljeno: 23.09.23 u 21:27

Odlično izdanje ‘stare dame’.

Fudbaleri Vojvodine su u okviru osmog kola Mozzart Bet Superlige Srbije dočekali su Javor od 19:10 i ostvarili trijumf rezultatom 2:1. Susret je kasnio deset minuta sa početkom zbog obilnih padavina, ali to nije omelo igrače oba tima da pokažu dobru igru. Gosti iz Ivanjice su poveli u 30. minuta pogotkom Ibrahima Tanka, a do kraja prvog dela je ostao taj rezultat na snazi.

U drugom delu izabranici Ranka Popovića su vršili presing i kontrolisali igru, a to im se isplatilo u samo završnici kada su režirali pravu dramu. Nakon korerna koji je izveo Radulović u 94. minutu, lopta je došla do Vukića koji je glavom smestio loptu u gol i doneo izjednačenje.

Nakon neoprezne intervencuje defanzivca Javora, glavni arbitar je dosudio penal za Vojvodinu, Kajević je bio precizan u 99. minutu i doneo pobedu svom timu.

U drugom susretu koji se danas odigrao, odmerili snage fudbaleri Mladost Lučani Novog Pazara od 19 časova, a domaća ekipa odnela je pobeda od 2:0. Lučanci su poveli pogotkom Patrika Frideja u 14. minutu sa linije penala, a udarac sa bele tačke skrivio je Adešina koji je bio isključen, pa su Pazarci ostali sa desetoricom.

U nastavku isti igrač je u 39. minutu postigao pogodak i stavlja tačku na ovu utakmicu. Nisu gostima pomogla pojačanja u vidu  Ljajiča, Sčepovića i drugih, jer su Lučanci pokazali da se nikog ne boje.

Standings provided by Sofascore
2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter