0
Fudbal

FOTO: Twitter/Manchester United

PREMIJER LIGA: Everton došao do prve pobede u sezoni, Junajtedov minimalac protiv Barnlija!

Objavljeno: 23.09.23 u 23:00

Dobro izdanje.

Fudbaleri Evertona gostovali su danas ekipi Brentforda u okviru šestog kola engleske Premijer lige od 18:30. ‘Karamele su ostvarile prvi pobedu u sezoni rezultatom 3:1 i konačno mogu makar malo da odahnu. Tim sa Gudison Parka poveo preko  Dukurea u 4. minutu na asistenciju Tarkovskog.

Došao je domaćin do egala u 28. minutu kada je Jensen došao do pogotka, a asistirao mu je Janelt. U drugom delu bolja igra gostiju, a to im se isplatilo prvo u 67. minutu kada je pogodio Tarkovski, a potom Kalvet-Lunin četiri minuta kasnije kojie je stavio tačku na ovaj duel.

U poslednjem susreta današnjeg programa Premijer lige odmerili su snage fudbaleri Barnlija i Mančester junajteda. Tim sa ‘teatra snova’ je odneo trijumf minimalnim rezultatom 1:0 i možda najavio konačni izlaz iz rezultatske krize. Ekipa Vinsenta Kompanija je bila bolja u prvom delu, ali su gosti ipak prvi došli do gola u 45. minutu fanstatičnim pogotkom Bruna Fernandeša.

Pre toga je poništen gol Džoniju Evansu u 25. minutu zbog ofsajsda. U drugom delu izabranici Ten Haga su sačuvali prednost i uspeli da odole svim napadima protibnika. Mančester se sada nalazi na osmom mestu sa 9 bodova, dok je Barnli na poslednjoj poziciji sa svega jednim bodom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter