0
Fudbal

FOTO: Unsplash/ florian-olivo/Ilustracija

POLICIJA HAPSI BED BLU BOJSE PO HRVATSKOJ: Stigao nalog iz Atine, iza rešetaka već devetorica!

Objavljeno: 23.09.23 u 14:06

Grci žele izručenje.

Policija u Hrvatskoj je pokrenula akciju hapšenja pripadnika navijačke grupe Bed Blu Bojs širom zemlje, na osnovu naloga koji je stigao iz Atine. Do sada je devet članova ove grupe završilo iza rešetaka, kako prenosi portal Index.hr.

Iako policija za sada ne želi da potvrdi detalje ovih hapšenja iz „taktičkih razloga“, traga se za još jednim članom Bed Blu Bojsa.

Ova navijačka grupa je privukla pažnju javnosti zbog svoje sposobnosti da izbegne grčke policijske mere i vrate se u Hrvatsku. Prema informacijama iz Jutarnjeg lista, iz Atine je poslat nalog u kojem se zahteva hapšenje i izručenje određenih članova Bed Blu Bojsa.

Na spisku se nalazi desetak navijača koji su bili uključeni u nerede u Atini, tokom kojih je nastradao Mihalis Kacuri, navijač AEK-a.

Hrvatski mediji nisu uspeli da saznaju precizne informacije o optužbama koje se stavljaju na teret osumnjičenima, niti identitetu samih osumnjičenih. Izvori bliski Bed Blu Bojsu su istakli da se vodi potraga za njihovim članovima.

Prema nezvaničnim informacijama, sumnja se da su neki od njih pobegli iz Grčke trajektom za Italiju, a zatim se vratili u Hrvatsku kopnenim putem. Takođe, postoje spekulacije da neki od vođa ove navijačke grupe mogu biti povezani sa tragičnim događajem smrti Kacurisa.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter