0
Košarka

Kevin Punter (R) and Branko Lazic during the Aba League Season 2022-2023 Play Off Final Game 5 between Partizan and Crvena Zvezda at Stark Arena on June 22, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

PARTIZAN I ZVEZDA DANAS PROTIV EVROLIGAŠA: Večiti igraju gotovo u isto vreme!

Objavljeno: 23.09.23 u 12:19

Biće to dva zanimljiva duela.

Košarkaši Partizana i Crvene zvezde polako privode kraju pripreme za narednu sezonu. Večiti su za kraj ostavili duele sa ekipama koje se takmiče u Evroligi, kako bi se što bolje pripremili za izazove koji predstoje.

Košarkaši Crvene zvezde, danas će od 15.45 odigrati utakmicu sa Žalgirisom, a domaćin je Kipar, gde se održava ovaj prijateljski turnir. Crveno-beli su juče poraženi od Makabija iz Tel Aviva nakon čak 2 produžetka, rezultatom 112:109.

Sa druge strane, košarkaši Partizana nalaze se u Grčkoj, gde danas počinje turnir „Pavlos Janakopulos“. Crno-beli će se od 16.00 časova sastati sa ekipom Anadolu Efesa, dok će sutra odigrati još jedan meč.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KK Partizan Mozzart Bet (@partizanbc)

U drugom duelu, snage odmeravaju Panatinaikos i Bajern, pa će se u zavisnosti od tog i utakmice u kojoj nastupaju crno-beli, znati parovi za dvomeče koji će se odigrati u nedelju.

8
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter