0
Fudbal

Fudbal-UEFA Europa League-Group L Crvena Zvezda v Gent goalkeeper Milan Borjan and Veljko Nikolic (L) Nemanja Milunovic Radovan Pankov Srdjan Spiridonovic Diego Falcinelli celebrate Beograd, 05.11.2020. foto: Miroslav Todorovic/Starsportphoto ©

NOVAC JE GLAVNI RAZLOG, A NE TREBA RIZIKOVATI SA NJIHOVIM ŽENAMA: Nekadašnji igrač Zvezde o odlasku na Bliski istok!

Objavljeno: 23.09.23 u 08:41

Iskrenost nije nešto što fali krilnom napadaču.

Imao je sjajan start u crveno-belom dresu, ali se nakon nekoliko utakmica Srđan Spiridonović potpuno ugasio i pao u drugi plan. Ipak, austrijski fudbaler sada je otišao na istok, stigao je u drugoligaša Hadžer. a o tome je govorio za svoje domaće medije.

„Ako hoćete da unovčite svoju karijeru, ovo je pravo mesto“, ističe Spiridonović u intervjuu za austrijski nedeljnik.

„Ovde je drugačiji mentalitet. Mnogo je zabrana, kao što su, na primer, ispijanje alkohola i šetanje pod ruku sa ženom na ulici. Mada, upoznati ženu ovde je svakako teško, a i mislim da ne bi trebalo rizikovati“.

Ističe da je novac ipak primaran faktor, kao i kod realno svih, za dolazak u Arabiju.

„Postoji mnogo pravila i sva su stroga, ali svi bi došli ovde jer ne žele da kasnije brinu o svojoj budućnosti. Kritičari svašta prićaju, ali ne bi pritekli u pomoć onome ko se nađe u problemu i bez novca nakon karijere. Ja razumem svakoga ko ode negde da bi olakšao život sebi i porodici“.

10
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter