0
Evrokupovi

FOTO: Screenshot

NE ZNAM KOLIKO SAM POTROŠIO DA ČASTIM IGRAČE: Jagnjetina i alkohol kao nagrada za potop velikana! (VIDEO)

Objavljeno: 23.09.23 u 08:11

Jedan od najvećih preokreta.

Na poluvremenu meča Lige konferencija, holandski tim AZ Alkmar vodio je sa ubedljivih 0:3, a čak ni najvatreniji navijači Zrinjskog nisu mnogo očekivali u smislu preokreta i pobede, ali je na kraju njihov tim slavio sa 4:3.

Trener domaćih Krunoslav Rendulić, otkrio je kako je počastio igrače.

– Ne znam ni sam koliko sam potrošio da nagradim igrače. Ma koga briga! Znam da sam platio jagnje i cugu, nije mi žao. Daj Bože da bude što više ovakvih slučajeva kada ću morati da trošim – rekao je Rendulić.

Otkrio je i šta je zapravo rekao svojim igračima na poluvremenu kada su imali takav rezultatski minus.

 

– Ništa specijalno. Rekao sam im da se smire, da ne šire nervozu. Objasnio sam im da moramo da smanjimo distance između linija i da smanjimo tehničke greške na najmanju moguću meru, jer je prvo poluvreme po tom pitanju bilo katastrofalno – dodao je Rendulić, a onda istakao da im je rekao da je najvažnije da se ne obrukaju:

 Rekao sam im da se opuste, da ne igraju u grču i da je jedino važno da se ne obrukamo. Na kraju, pogodili smo sa izmenama. Kožulj je zabio dva gola, Malenkušić je asistirao Hrvanoviću, a Kiš je napravio pola posla kod četvrtog gola. Ma čudo, ekipa je reagovala fenomenalno.

3
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter