0
Fudbal

FOTO: Twitter/ Juventus FC

JUVENTUS PAO NA ‘MAPEI STADIONU’: Gati bizarnim autogolom presudio svom timu! (VIDEO)

Objavljeno: 23.09.23 u 20:15

Prvi poraz ‘stare dame’.

Fudbaleri Juventusa gostovali su ekipi Sasuola u okviru petog kola italijanske Serije A od 18 časova. Tim iz Ređo Emilije je bio bolji od ‘crno-belih’ rezultatom 4:2 i ostvarili bitnu pobedu. Domaći su prvi došli do pogotka u 12. minutu, a precizan je bio Laurente, da bi nakon devet minuta autogolom Vine stara dama’ došla do rezultatskog egala.

U finišu prvog poluvremena, Domeniko Berardi je u 300. meču u Seriji A postigao pogodak i svoj tim odveo na odmor sa golom prednosti. U drugom delu Sasuolo je pokazao sjajnu igru, a Juventus je ponovo delovao kao u većem delu prošle sezone, skroz bezidejno. Međutim, sjajni Federiko Kijeza je na asistenciju Fejgolija u 78. minutu izjednačio (2:2) i režirao triler završnicu.

Nakon svega četiri minuta, najbolji strelac Sasuola ove sezone, Andrea Pinamonti je postigao pogodak za novo vođstvo njegovog tima i zanimljivu završnicu. Nije uspeovao Juventus da ozbiljnije ugrozi gol domaćih, pa je protivnik koristio greške gostiju i vršio pritisak.

Upravo je taj pritisak urodio plodom, kada je Gati sa 20 metara postigao autogol i stavio tačku na ovaj duel. Naime, Šćeni je krenuo akciju svog tima i nalazio se kod korner zastavic i dodao loptu do defanzivca Juventusa, da bi on u nameri da mu vrati nazad, loše zahvatio loptu i poslao je u svoju mrežu.

Standings provided by Sofascore
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter