0
Fudbal

FOTO: Twitter/Torino Football Club

JURIĆ O RADONJIĆU: ‘Mora se prihvatiti takvim kakav jeste!’

Objavljeno: 23.09.23 u 17:00

‘Kada trenira postaje uzbuđen, dribla, igra.’

Trener Torina, Igor Jurić je govorio o srpskom fudbaleru, Nemanji Radonjiću na konferenciju za štampu pred susret sa Romom.  Hrvatski stručnjak je rekao da je on takakv kakav jeste i da ima problem kad igra sa jakim protivnicima.

-Radonjić se mora prihvatiti takvim kakav jeste. Kada trenira postaje uzbuđen, dribla, igra. Onda stavim Đišija ispred njega i on se zaledi. Kada se suočava sa jakim protivnicima on ima problem – naveo je.

Dodao je da bi voleo da igra više, ali da sam Radonjić ne želi da poboljša neke karakteristike.

-Voleo bih da igra više, ali on to ne želi jer to ne poboljšava njegove karakteristike, pa ide u širinu (govorio je o poziciji desnog ving-beka). Za razliku od Brekala koji se slaže sa tim, on ima tendenciju da se izoluje iz meča i onda se razljuti – istakao je Jurić.

Radonjić je ovog leta postao zvanično igrač Torina, a od starta sezone je na pet susreta postigao tri gola, a cele prošle takmičarske godine je samo četiri puta pogađao. Bivši as Crvene zvezde igra odlično od početka nove takmičarske godine i postigao je neke sjajne golove.

5
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter