0
Fudbal

FOTO: Twitter/Manchester City

‘GRAĐANI RUTINSKI PROTIV ŠUMARA: Haland i Foden odlučili duel!

Objavljeno: 23.09.23 u 18:35

Mašinerija Pepa Gvardiola sa maksimalnim učinkom.

Fudbaleri Mančester sitija dočekali su ekipu Notingem Foresta u okviru šestog kola Premijer lige i ostvarili trijumf rezultatom 2:0. ‘Građan’ su dominirali tokom čitavog susreta, a prvi pogodak na meču postigao je Foden u 7. minutu na asistenicju Volkera u akciji koja je izgledala nestvarno.

Sedam minuta kasnije, Erling Haland je stavio tačku na susret i na asistenciju Njunjesa pogodio za 2:0. Detalja koji je obeležio utakmicu je datalj sa početka drugog poluvremena kada je Rodri zbog neopreznog starta zaradio crveni karton. To nije mnogo koristilo gostima, a imali su šansu da ublaže poraz u finišu kada je Boli zapretio, ali je Ederson bio na visini zadatka.

Ovo je šesti trijumf u nizu za izabranike Pepa Gvardiole koji sebično čuvaju prvu poziciju sa 18 bodova, dok je Notingem na deseton mestu sa 7 bodova. ‘Građani’ naredni susret igraju protiv Njukasla u gostima, dok će ‘Šumari’ odmeriti snage sa Brentfordom na svom stadionu.

Standings provided by Sofascore
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter