0
Evrokupovi

BELGRADE, SERBIA - SEPTEMBER 16: Serbian Super League round 7 match between Čukarički and Crvena zvezda in Belgrade, Serbia, on September 16th 2023. (Photo by: Andrija Sokovic/Starsport.rs)

ZVEZDA PUSTILA PAKET KARATA ZA LIGU ŠAMPIONA U PRODAJU: Evo kako doći do ulaznice! (FOTO)

Objavljeno: 22.09.23 u 14:05

‘Crveno-beli’ pozivaju na podršku u što većem broju.

Fudbaleri Crvene zvezde u utorak su započeli svoju evropsku avanturu, a u prvom kolu Lige šampiona odmerili su snage sa  Mančester sitijem. Šampion Srbije je poražen od ‘građana’ rezultatom 3:1, ali su ostavili dobar utisak, čak su izabranici Baraka Bahara imali prednost od 1:0 na poluvremenu, ali je ipak presudio kvalitet mašinerije Pepa Gvardiole.

Narednu rundu ‘crveno-beli’ igraju na ‘Marakani’ protiv Jang Bojsa 4. oktobra, a to bi na papiru trebao da bude lakši meč. Iz kluba su izdali saopštenje povodom prodaje paketa karata za Ligu šampiona. 

-Fudbalski klub Crvena zvezda obaveštava sve navijače da su paketi karata za Ligu šampiona pušteni u slobodnu prodaju, bez uslova članarine, te da ulaznice za mečeve najkvalitetnijeg evropskog klupskog takmičenja mogu obezbediti na blagajnama stadiona „Rajko Mitić“, kao i onlajn putem – započeli su.

-Preostali kontigent paketa karata za Ligu šampiona je u onlajn prodaji kao i na blagajni stadiona, a svako će moći da kupi maksimalno četiri paketa, bez uslova članarine! I dalje za onlajn kupovinu paketa važe 500 dinara niže cene – dodaju ‘crveno-beli’.

FOTO: FK Crvena zvezda

-Podsećamo sve crveno-bele navijače da je pored paketa za Ligu šampiona, u prodaji i dalje Premijum sezonska. Klub je doneo odluku da Premijum sezonska važi i za sve evropske utakmice Zvezde tokom proleća, što je još jedan benefit, pored posebne cene za obnovu sezonske naredne tamičarske godine i drugih prednosti koje ostvarujete – poručuju.

-Premijum sezonsku kartu možete kupiti u Servisu za članstvo, kao i onlajn za koju važe 1,000 dinara niže cene – navode iz Zvezde.

Pakete možete kupiti putem sledećeg LINKA

FOTO: FK Crvena zvezda
3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter