0
Košarka

FOTO: YouTube/Screenshot

‘ŽOC’ GOVORIO O A LICENCI: ‘Evroliga će u jednom trenutku prepoznati Partizan kao stabilan klub!’ (VIDEO)

Objavljeno: 22.09.23 u 12:50

‘Imamo jedan pristojan budžet, gde navijači prepoznaju da je to taj tim.’

Trener Partizana, Željko Obradović gostovao je u emisiji ‘Teme do Arene’ gde se između ostalog dotakao i o dobijanju A licence od strane Evrolige. Trofejni strateg je istakao da ne treba da se takmiče sa najbogatijim evropskim klubovima, ali da imaju neki pristojan budžet.

– Naravno da mi ne možemo i ne treba da se takmičimo sa najbogatijim evropskim klubovima, to je nemoguće. Ali, da imamo jedan pristojan budžet, gde navijači prepoznaju da je to taj tim, gde prošle sezone imamo 11.500 sezonskih karata, da ljudi shvate zbog čega dolaze u dvoranu i da Partizan u jednom trenutku dođe u situaciju da Evroliga prepozna da je to stabilan klub koji zaslužuje da ima A licencu – poručio je on.

Naveo je da uvek treba da se teži ka boljim stvarima.

-A ako je imaš, automatski ti omogućuje da ti nešto planiraš, a kada planiraš ‘ajmo da vidimo šta je to što možemo da popravimo. Jer, uvek može nešto da se popravi i uvek mora da bude težnja ka tome da idemo ka boljim stvarima. Ne treba da se zadovoljavamo nikad – jasan je Obradović.

6
4

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter