0
Evrokupovi

FOTO: Twitter/@Fradi_HU

STANKOVIĆ NAHVALIO ČUKARIČKI: Trener Ferencvaroša odao priznanje srpskom timu!

Objavljeno: 22.09.23 u 19:55

Imao je veliko poštovanje prema njima

Trener Ferencvaroša, Dejan Stanković, istakao je veliko poštovanje prema igračima Čukaričkog nakon četvrtfinalnog okršaja koji se odigrao u Budimpešti u četvrtak veče. Iako je Ferencvaroš pobedio rezultatom 3:1, Stanković je odlučio odati priznanje Brđanima za njihovu izvanrednu igru.

Nakon meča, Stanković je prvo razgovarao sa Igorom Matićem, trenerom Čukaričkog, izrazivši svoje poštovanje prema njegovom timu. Zatim je ušao na teren i pojedinačno čestitao većini igrača Čukaričkog. U jednom trenutku, čak je aplaudirao Nemanji Tošiću, priznajući njegovu igru.

Stanković je izrazio svoju impresiju o Čukaričkim igračima, ističući: „Zahvalio sam im na fer borbi i poželeo mnogo sreće, rekavši im da nastave ovako igrati. Stvarno dobro izgledaju na terenu. Spoj mladosti i iskustva i stvarno su odlični.“

Iako je Ferencvaroš na kraju pobedio, Stanković je pokazao da fudbalsko rivalstvo može biti ispunjeno poštovanjem i sportskim duhom. Njegove čestitke Čukaričkim igračima pokazuju da se cenjena borba i fer igra cene više od samog rezultata.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter