0
Domaći fudbal

from left Mihajlo Ilic, goalkeeper Aleksandar Jovanovic, Arandjel Stojkovic, Kristijan Belic, Aldo Kalulu, Franck Kanoute and Matheus Bonifacio Saldanha during the Mozzart Super Liga 2023/2024 match between IMT and Partizan at stadium FK Vozdovac (JNA) on September 03, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

PARTIZAN IGRA ZA IZJEDNAČENJE SA TSC-OM: Crno-beli prestigli Zvezdu, u Pančevu za prvo mesto!

Objavljeno: 22.09.23 u 11:22

Novi izazov za ekipu Igora Duljaja.

Fudbaleri Partizana gostovaće ekipi Železničara iz Pančeva u 8. kolu Mozzart Bet Superlige Srbije, a taj meč, počinje od 20 časova. Utakmicu možete gledati na kanalima Arena sport televizije, a crno-beli će imati priliku da se popnu na vrh tabele.

Nakon što su pretekli Crvenu zvezdu i sada imaju bod više uz utakmicu manje, crno-beli će pokušati da opravdaju ulogu favorita u Pančevu. Trijumfom nad novajlijom u domaćem šampionatu, imali bi 19 bodova i delili bi prvo mesto sa ekipom TSC-a, sa kojom su i remizirali u prvom kolu 3:3.

Možda i ključna utakmica u prvom delu sezone za izabranike Igora Duljaja, biće u sredu 27. septembra, kada dočekuju večitog rivala Crvenu zvezdu.

– Očekuje nas teška utakmica u Pančevu. To je klub koji je nedavno ušao u Superligu. Svi ti timovi imaju supermotiv da igraju protiv velikih srpskih klubova. Biće veoma teško, jer nemaju šta da izgube. Železničar u svojim redovima ima neke igrače, koji su bili u Partizanu i imaće motiv da se dokažu. Smatram da imaju veliku prednost što imaju iskusnog trenera Aleksandra Lintu. Verujem da će se oni dobro pripremiti za ovu utakmicu – istakao je Duljaj na konferenciji za medije.

3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter