2
Košarka

FOTO: YouTube/Screenshot

OBRADOVIĆ PORUČIO: ‘Partizan treba da teži da pravi sopstveni budžet!’ (VIDEO)

Objavljeno: 22.09.23 u 13:10

‘Partizan je klub sa najvećom podrškom’.

Strateg ‘crno-belih’ Željko Obradović je bio gost emisije ‘Teme do Arene’ gde je pričao o dobijanju a licence Evrolige, ali se dotakao i budžeta Partizana. On je naveo da klub treba da ima sopstvene prihode, ali da je svaka pomoć uvek dobrodošla.

– Budućnost Partizana bi trebalo da bude, kako ja vidim, u smislu da probamo da pravimo budžet od onoga što smo sposobni da zarađujemo. Mnogo puta je bila priča o tome koliko država pomaže, ja ne znam te podatke. Sigurno da pomaže i hvala im na tome, ali mislim da Partizan treba da teži da pravi sopstveni budžet. Ako stigne pomoć od bilo koga to je super, ali mi moramo da probamo da pravimo budžet na taj način i da to bude nešto što će da traje – istakao je.

Potom se osvrno na podršku navijača.

 -Ne pričam samo o rezultatima, uživanje koje mi imamo i koje nam priređuju naši ljudi je nešto što je neverovatno. Siguran sam da smo tim koji nije imao najveći broj navijača samo u Beogradu, kada bi se uzela statistika ko je imao najviše navijača na strani, mislim da je to Partizan takođe – poručio je Žoc.

Dodao je da ga sve to gura napred.

-To mene gura napred, to mi daje neverovatnu energiju i motivaciju i ja ću zahvaljujući tim ljudima da nastavim dalje da radim sa još većim motivima i energijom jer to bez njih nema nikakvog smisla – zaključio je Obradović.

5
1
2 Komentara
  1. Kaminskom treba pustiti sve utakmice da gleda kako se Lesor tukao pod kosem.To njemu fali.Kad to bude imao ne moze nam niko nista.

    0
    0
    Odgovori
  2. Odbrana treba ozbiljno da se „doradi“. Igra protiv Derbi-ja je pokazala da smo jos daleko od toga da uspesno branimo reket i da preveniramo trojke protivnika. Prosto je neverovatno da su nas ‘studenti“ onako „izbusili“ kao da smo dosli na zabavicu, to ne sme da se dogadja Partizanu. Ali, znajuci Zeljka, ne sumnjam da ce on to sve da doradi i uglanjca i da ce Crnobela masina opet da bude onakva kakvu zelimo. Sigurno je da trebamo jos jednu nba-peticu, a dobro bi dosla jos jedna cetvorka koja je ubitacna na trojki!
    No, shjor Zeljko najbolje zna sta treba ciniti i navijaci Partizana su spokojni sto se toga tice.
    Napred Partizan! Samo Partizan!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter