2
Fudbal

FOTO: STARSPORT

‘NIJE NAM DONEO NIKAKAV NAPREDAK’: Lalatović na udaru kritika!

Objavljeno: 22.09.23 u 15:10

‘On je imao neku teoriju ali ne i praksu.’

Avantura Nenada Lalatovića Ukrajini bila je kratkog daha pošto je nakon nepuna dva meseca dobio otkaz na klupi Zorije. Njegov način rada je najbolje opisao fudbaler tog tima Bogdan Butko koji je istakao da od srpskog stručnjaka nisu ništa naučili.

-Iskren da budem, Lalatović nam nije doneo nikakav napredak, niti je nešto promenio. Sedeo sam, gledao utakmice i ništa mi nije bilo jasno šta igramo. Kada je Nenad došao, rekao nam je da želi da igra napadački fudbal i da je tako uvek i svugde igrao. Ali to kod nas nije bio slučaj jer je tražio da igramo sa petoricom odbrambenih fudbalera. Igračima ništa nije pokušao da objasni. Ni šta da rade, ni gde da se kreću – objasnio je on.

Dodao je da nije bilo individualnog rada, niti taktičkog.

On je imao neku teoriju ali ne i praksu. Nije bilo individualnog rada, nije se radilo na uigravanju linija. Ako želite da uneste nešto novo u tim, onda morate da igračima na treningu pokazujete gde da stoje i kako da se kreću. Pogotovo što se formacija kod njega promenila u odnosu na ono što smo ranije igrali – naveo je.

Kazao je da je promenio formaciju, ali da nije objasnio sistem.

-Pre njega smo uvek igrali 4-3-3, a onda prešli na petoricu pozadi. Ako želite da implementirate novu formaciju onda bi valjda trebalo da to i objasnite igračima. Od Lalatovića to nismo videli – zaključio je Butko.

10
3

2 Komentara

  1. Težak pušač one stvarčice..
    Drogirani mamlaz i težak kompleksaš..Jesam Zvezdaš ali ovo govno je teška bruka našeg fudbala.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter