0
Domaći fudbal

during the Mozzart Super Liga 2023/2024 match between Zeleznicar Pancevo and FK Partizan at stadium SC Mladost Pancevo on September 22, 2023 in Novi Sad, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

NA MIŠIĆE: Partizan slavio u Pančevu, ponovo ‘magija’ Takija Nikolića i hladnokrvna egzekucija Zahida! (VIDEO)

Objavljeno: 22.09.23 u 22:04

Nastavlja Partizan sa pobedama u domaćem šampionatu.

Fudbaleri Železničara iz Pančeva i Partizana igraju meč osmog kola Mozzart Bet Superlige Srbije.

Od samog starta utakmica su crno-beli krenuli da pritiskaju poslednju liniju domaćeg tima, ali sve je bilo prilično bezuspešno zbog odlične odbrane Dizelke.

Bedem novajlije u eliti probio je Mateuš Saldanja u 27. minutu, pošto je nakon kornera Partizana ostao sam kao duh na drugoj stativi i nije mu bilo previše teško da završi to.

Ipak, svega četiri minuta kasnije baš Saldanja pravi penal i dobija žuti karton, a udarac za bele tačke u gol pretvara kapiten Železničara, Aleksandar Đorđević.

Nakon dosta mirnog starta drugog dela susreta, ekipa Železničara je uspela da ugrozi gol gostiju.. Ipak, napadač Pavlov se nalazio u ofsajd položaju.

Nastavila se apsolutna inicijativa Partizana, ali se uspešno branio domaćin. Najbolju priliku do 70. minuta imao je Zahid, kada je šutirao sa nekih 10-ak metara, ali su defanzivci tima iz Pančeva uspeli da reaguju i zaustave ga.

Pritisci su se isplatili u 83. minutu susreta. Nikolić je još jednom pokazao kakav je majstor, pored dva rivala odložio je loptu Zahidu, koji je iz prve uspeo da savlada golmana rivala.

Železničar – Partizan 1:2

Пласман обезедио Sofascore

 

2
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter