0
Fudbal

Sergej Milinković-Savić (FOTO: Starsport)

LEGENDARNI ITALIJANSKI STRUČNJAK O SERGEJU: ‘Nedostaju njegovi golovi glavom, mora Provedel to da radi!’

Objavljeno: 22.09.23 u 14:50

Srpski reprezentativac nedostaje ‘nebesko-plavima’.

Nekadašnji trener Juventusa Milana, Fabio Kapelo, govorio je o igri Lacija, pa se dotakao i nedostaka kvalitet koji poseduje Sergej Milinković-Savić. Legendarni italijanski stručnjak je istakao da se njegov odlazak oseća i da fale njegovi golovi glavom.

– Odlazak Sergeja Milinković-Savića se dosta oseća u Laciju. Nedostaju i njegovi golovi glavom, to su ti njegovi specijaliteti. Evo sada je golman Ivan Provedel morao to da učini… Šalu na stranu, Sarijev tim je sve bolji i mislim da može da napreduje u prvenstvu – poručio je Kapelo.

Podsetimo, Sergej je ovog leta napustio ‘večni grad’ i preselio se na Bliski Istok u redove Al Hilala gde beleži sjajne partije. Lacio je u prvom kolu Lige šampiona u poslednjim trenucima došao do boda protiv Atletiko Madrida, a heroj je bio čuvar mreže ‘nebesko-plvaih, Ivan Provedel koji je glavom zakucao loptu u mrežu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter